MUITA TUOTTEITA

Halkaistut puolikkaat tukit

Halkaistut tukit ovat suomalaista havupuuta. Voidaan käyttää esimerkiksi puutarhan portaiden rakentamiseen, penkkiin tai pöytään. Halkaistut tukit on kuorittu. Leveys (keskimitta) yli 250mm. Hinta 20€/m.

Valikoitu sahauspinta

Valikoitua sahauspintalautaa voi käyttää mm. grillikatoksien ja terassiseinien rakentamiseen, seinä- ja kattoverhoiluissa, rakennuksen listoituksissa, ovi-ja ikkunanpieli laudoituksissa ulko- ja sisäkäytössä. Varastossamme olevan tuotteen vahvuus on n. 50 mm ja leveys vaihtelee 100-200 mm välillä. Hinta 1,00 €/m.

Jätkänkynttilä

Suomalaista havupuuta. Omasta lähimetsästä korjattua. Peltikatteisissa taapeleissa auringossa ja tuulessa luonnollisesti ilman ostoenergiaa yli vuoden kuivatettuja. Kuorittuja.

Puutavara on PEFC-sertifioitu metsästä. PEFC-sertifiointi todistaa että tuotteisiimme käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

Jätkänkynttilän pituus on 60cm ja halkaisija noin 15-20cm. Ristiinsahattu, perinteinen malli.

Suomalaista puuta – suomalaista työtä!

Ilmava kuorikate

Puun kuorta ja puun lastua. Löytyy varmaan sata ja yksi käyttötarkoitusta tämän käytölle.

Puutarhassa ilmava kuorikate pidättää kosteuden maaperässä, estää liettymistä ja rikkaruohojen kasvua sekä viimeistelee puutarhan ilmeen. Marjapensaiden alla oleva kate pitää marjasi puhtaampina ja kastemadot sekä pieneliöt viihtyvät paremmin maaperässä.

Ilmava kuorikate sopii hyvin myös kompostiin välikerrokseksi.

Ilmava kuorikate on puhdas luonnon tuote.Ilmava kuorikate toimitetaan ekologisessa juuttisäkissä jolle sinulla löytyy monta uusiokäyttöä.

Hinta 12€/säkki (60 l)

 

Tiivis kuorikate

Käsin lajiteltua erityisen kuoripitoista kateainetta. Kun halutaan erityisen tiivis katekerros. Puhdas luonnontuote. Tiivis kuorikate toimitetaan ekologisessa juuttisäkissä jolle sinulla löytyy monta uusiokäyttöä.

Hinta 18€/säkki (60 l)