top of page

PITKOSPUUT

Tuppeen sahattu lankku

Näitä tarvitset puutarhan penkkeihin, pöytiin, kulkuväylien pitkospuihin, terassilankuiksi ym. Suomalaista havupuuta, sahattu 50mm:n paksuuteen, reunat kuorittuja. Kuivattu sahauksen jälkeen taapelissa tuulisella paikalla. Leveydet ja oksaisuus vaihtelevat. Pituudet 2-4 metriä. Hinta pituuden, keskileveyden ja oksaisuuden mukaan. Esimerkiksi noutomyyntinä normaalioksainen 100-150mm leveä 3 euroa per metri keskeltä mitatun leveyden mukaan. Leveyksiä löytyy 100-350mm. Ekologisesti lähimetsästä ilman kemikaaleja tai lisäaineita.

Pitkospuut

Pihaan, puutarhaan tai mökille mukavan näköiset ja käytännölliset pitkospuut. Onpa niillä mukava kävellä kun ei kompuroi kiviin tai juuriin. Jalkineissa ei tule kuraa sisään ja kävellessä on mukavan joustava alusta josta kuuluu mukava kengänkopina kulkiessa.

Näillä pitkospuilla saat maastomukaiset polut: ei elämän polut niin suoria ole, miksi tekisit ne monotonisista rautakaupan lankuista tai betonituotteista? Nämä ovat miellyttävät ja ekologiset! Kysy vielä ekologista kestokäsittelyämme tai taottuja laivanauloja niin ainutlaatuinen huomioarvo on varmaa!

bottom of page